Skip to main content

MAGICOMEDY™

Upplev magin med John Houdi på scen
En garant för en oförglömlig kväll!

John Houdi är inte bara en av Sveriges mest rutinerade artister, han är en magisk kraft när det kommer till att få den mest kräsna publiken att skratta hjärtligt.

Som eventansvarig kan du känna dig trygg med John på och bakom scen – han levererar inte bara underhållning, han skapar en upplevelse som går långt bortom förväntningarna.

John Houdis mest populära och prisvinnande show är en perfekt mix av stor underhållning, magiska effekter, modernt trolleri, unikt buktaleri med människor i stället för en dockor, åskådarmedverkan och massor av humor. Det är viktigt att poängtera att humorn aldrig går ”under bältet” och att åskådarassistenter behandlas alltid med respekt och värdighet.

Oavsett om det är dag eller kväll, på en konferens, kundmöte eller före, under eller efter en middag, anpassar John Houdi sin show för att passa det aktuella arrangemanget. John Houdis show är designad för att skapa magi och glädje oavsett storlek och typ av evenemang.

Möjligheterna och flexibiliteten är obegränsade med MagiComedy, ett showkoncept som många försöker kopiera, men det finns bara ett original!

Säkra ditt event till en kväll fylld av skratt, magi och oförglömlig underhållning.

GÖR EN FÖRFRÅGAN

KONFERENCIER
PROGRAMLEDARE
MODERATOR

En erfaren konferencier, programledare eller moderator som John Houdi är den oumbärliga länken som förvandlar företagsevenemang och konferenser till minnesvärda och framgångsrika tillställningar.

Genom att guida, engagera och underhålla publiken skapar de en dynamisk atmosfär som stimulerar samtal, kunskapsutbyte och goodwill.

John Houdis erfarenhet och expertis ligger inte bara i att leda programmet smidigt, utan också i att anpassa tonen, hantera eventuella utmaningar och säkerställa att varje deltagare känner sig inkluderad och värderad.

Med en skicklig konferencier vid rodret kan företagsevent och konferenser lyftas till nya höjder av framgång och effektivitet

GÖR EN FÖRFRÅGAN

MAGICDINNER

UPPLEVELSEN SOM FÖRHÖJER MIDDAGSEVENTET

Skapa minnen som varar med MagicDinner – det ultimata helkvällskonceptet för middagar!

John Houdis unika kombination av toastmaster, konferencier och magisk underhållning på högsta professionella nivå (på både svenska och engelska) gör varje middag till en oförglömlig upplevelse.

Vare sig det är ett konferensmiddag, eller jubileumsfest med prisutdelning, behöver du en karismatisk och rutinerad värd för att sätta stämningen och underhålla dina gäster – hela kvällen.

Möt John Houdi, den lysande toastmastern/programledaren, som med en glimt i ögat och en magisk touch trollar bort tråkiga stunder och styr middagseventet till succé. Med John Houdi får du inte bara någon som håller i kvällen  – du får en garanterad succévärd som tar ditt middagsevent till nya höjder.

Skapa en atmosfär av glädje och engagemang med MagicDinner.

GÖR EN FÖRFRÅGAN

När John kom och vi gick igenom kvällens tänkta program så blev hela organisationen lugn …. Helt suveränt med en professionell toastmaster som på ett lugnt, roligt och underhållande sätt sköter kvällen. Dessutom en show som innebär att skratten fortfarande finns kvar!

Kenneth Fungerande, Verksamhetsledare NyföretagarCentrum Mjölby-Ödeshög

Tack för ett mycket uppskattat framträdande som toastmaster.
Många sa att det var länge sedan de skrattade så mycket. Många fascinerades av din förmåga att både använda svenska och engelska och samtidigt buktala med två olika röster och föra en kvick och rapp dialog! En sann entertainer!

Lillemor Rådbom, Accounting and Sales Assistant Superior Graphite

Vill bara tacka för din enastående insats i lördags. Vår Challenge blev verkligen så bra som vi hoppats (eller t.o.m ännu bättre!) och alla pratar om lördagen som den bästa av alla våra 10 kick-offs vi haft tidigare. Stort TACK! Du var verkligen helt suverän rakt igenom. Från första kontakt till underbara inslag vid dagskonferensen och slutligen en riktig höjdarshow på kvällen! Så bra!"

Carola Tiberg, Marketing Coordinator NetOnNet AB

KONFERENSMAGI

Upptäck den ultimata konferensupplevelsen med John Houdi – er biljett till en företagskonferens utöver det vanliga!

John Houdi, är inte bara beläst och nyfiken, utan han är också mästaren på att injicera energi i konferensrummet. Hans konferenskoncept är som inget annat, där er verksamhet inte bara blir en del av konferensen, den blir själva stjärnan!

John skapar ett oerhört uppskattat avbrott i konferensens rytm, en verklig vitamininjektion för alla deltagare. Han tar teambuilding till en ny nivå genom att engagera hela publiken på ett sätt de aldrig tidigare upplevt.

Det bästa är att John skräddarsyr varje konferensshow baserat på er konferensagenda. Han väver in åskådaraktiviteter och anekdoter specifikt kopplade till ert företag och den tjänst/produkt ni erbjuder. Det blir inte bara underhållning – det blir en minnesvärd och inspirerande upplevelse som sätter prägel på hela konferensen.

Så säg adjö till tråkiga konferenser och välkomna John Houdi för att skapa magi och dynamik på er nästa konferens. Boka nu och ge era konferensdeltagare något att minnas!

GÖR EN FÖRFRÅGAN

MAGISHOWEN – online

Ge liv åt ert digitala event med John Houdis unika digitala show – den enda av sitt slag i Sverige!

Detta digitala koncept startades under pandemin med över 200 digitala föreställningar via Zoom.

John Houdis digitala humor- och magishow levereras exklusivt via Zoom och tar ert digitala event till en helt ny nivå tack vare en UNIK teknik som förvandlar Zoom till en unik interaktiv upplevelse du aldrig sett tidigare.

Vad kan ni förvänta er?
En blandning av Johns professionella showelement och helt nytt material skapat speciellt för den digitala scenen som inslag i ett möte eller som fristående event. Varje show är som en egen resa fylld med överraskningar och skratt, och ni kommer garanterat att uppleva något ni aldrig tidigare sett.

John Houdis digitala shower är mer än bara en föreställning – de är en interaktiv upplevelse som engagerar, förbluffar och roar. Med möjligheten att delta och interagera direkt från era platser blir varje show personlig och minnesvärd.

Så låt oss göra ert digitala event till något extraordinärt. Boka Magishowen Online nu och låt er publik uppleva magin och humorn på ett helt nytt sätt. Skapa minnen och skratt som varar långt efter att kamerorna har stängts av!

LÄS MERGÖR EN FÖRFRÅGAN